Diensten

Onze diensten


Onze hoofddiensten bestaan uit grondverzet, bestrating en hoveniersdiensten. Wij beschikken over vakbekwame medewerkers en eigen machines en materiaal om elk project tot een succes te maken.

Grondverzet

De BVO beschikt over groot aantal eigen grondverzetmachines. Waaronder verschillende soorten kranen, trekkers en shovels. Hiermee maken wij bijvoorbeeld grond bouwrijp, ontgraven wij bouwputten, leggen we riolering aan en worden voorbereidingen getroffen voor wegenbouw. Tevens beschikken wij over een aantal kranen met een gps systeem. Zo kunnen wij u voorzien in klein én groot grondverzet.

Bestrating

Heeft u een ontwerpplan van uw tuin of de buitenruimte van uw bedrijvenpark?
Wij ondersteunen bij het instraten van tuinen of complete woonwijken.
Ook bedrijventerreinen worden qua infrastructuur volledig door ons aangelegd.

Hoveniersdiensten

Onze hoveniers ondersteunen particulieren en bedrijven bij tuinaanleg en tuinonderhoud. We ontzorgen onze klanten volledig bij de aanleg en komen desgewenst periodiek langs om de tuin goed te onderhouden. Wij helpen u dan met snoeien, oude beplanting eruit halen, nieuwe beplanting aanbrengen en in de periodes winterklaar en zomerklaar maken. Neem contact op om uw wensen te bespreken en we maken een onderhoudsplan op maat voor u.

contact

Offerte op maat?


    Contact