Over ons

De BVO b.v.

Wij zijn een allround grondverzetbedrijf met een sterke focus op grondverzet, bestrating en hoveniersdiensten. We werken zowel voor bedrijven in de regio als daarbuiten, maar ook particulieren helpen wij graag met het aanleggen of onderhouden van een grote tuin of buitenruimte. Bedrijven schakelen ons vooral in voor het aanleggen van de infrastructuur voor hun bedrijventerrein. Door het leveren van een goede prijskwaliteitverhouding werken wij aan een lange termijn relatie met onze klanten.

Bedrijfscultuur


Wij zijn een nuchter en resultaatgericht bedrijf. Onze medewerkers staan altijd voor onze opdrachtgevers klaar.

We zetten een stapje extra, waar anderen stoppen. Kwaliteit en duurzame oplossingen staan in onze werkwijze voorop. Mede hierdoor hebben wij een goede naam opgebouwd en daar zijn we erg trots op.

Geschiedenis


De BVO is opgericht in 2002. Oprichter en huidig eigenaar Wijnand van Olst is sinds die tijd met zijn bedrijf doorgegroeid naar een team van twintig medewerkers (inclusief flexibele schil) en een grootschalig wagenpark voor grondverzet, bestrating en hoveniersdiensten. Door deze uitbreiding kan De BVO snel opschalen bij werkzaamheden. Inmiddels weten ook landelijk opererende bedrijven De BVO te vinden voor ondersteuning bij grootschalige infraprojecten.

erkend leerbedrijf

Vakmensen opleiden


We investeren in onze medewerkers door het aanbieden van vakgerichte opleidingen. Dat doen we in samenwerking met bedrijfsopleider SOMA in Harderwijk.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers nog beter worden in hun vak en dat onze hoge kwaliteitsstandaarden gewaarborgd blijven. We zijn erkend leerbedrijf en leiden zelf vakmensen op voor de toekomst.
Contact